torstai 17. elokuuta 2017

C. Chinense var. "Trinidad Scorpion Red" podit kasvavat / pods grow

C. Chinense var. "Trinidad Scorpion Red" on eräs, mielestäni, parhaista maustekastikkeiden habaneroista mitä voi käyttää mutta se on samalla myöskin kirkuvan tulinen. Ei niin tulinen kuin "Butch T" tai "Moruga" lajike Trinidad Scorpion Red:stä, mutta kurkkua viiltävän tulinen. Nimi tuleekin siitä, että se on kuin olisi saanut Skorpionin hännän piston. Sen podit ovat raakana vaalean vihreät ja kasvavat joutuisasti verrattuna useimpiin tumman vihreisiin sukulaisiinsa, mutta on silti selkeästi hitaampi kuin paljon miedommat habanerot. Sen podit ovat pelottavan kurttuisia sekä lajike on melkoisen satoisa ja pensas on melkoisen kookas. Tämä on #1 pensas, minulla on toinen sen vieressä mutta joka ei ole vielä kokonsa puolesta valmis podittamaan. Näillä näkymin saan kohtuudella myös habaneroakin.

C. Chinense "Trinidad Scropion Red" raakileita
C. Chinense "Trinidad Scropion Red" raw pods.
 

C. Chinense "Trinidad Scropion Red"


C. Chinense var. "Trinidad Scorpion Red" is one of the, I think so, best spice sauce habaneros that one can use but it is, also, at the same time a screamingly hot. It is not as hot as "Butch T" or "Moruga" variety of Trinidad Scorpion Red, but throath slashingly hot. Name comes from that it is like one would have had a sting form the scorpion tail. Its pods are pale green as raw and they grow fastly when compared to the dark green relatives, but they are clearly slower than many milder habaneros. Its pods are fearfully rugged and the variety is pretty prolificate and bush pretty large. This is the #1 bush, I have another just side of it but that is not yeat ready to produce because of its size. From this view, I am going to have a fair amount of habaneros too.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

7Pot, Turbo Pube ja De Cayenne / 7Pot, Turbo Pube and De Cayenne

Heippa taas. Tänä vuonna voisi sanoa, että minulla on varsin mielenkiintoinen chilivuosi menossa. Kesällä, 2.7.2020 valmistuin Filosofian Ma...