C. Annuum "Cascabella" saavutti viimein maturiteetin sadottamiseen tälle vuodelle, koska on alkanut tekemään nuppuja. Tämä tarkoittaneen, että lajike aloittaa kukinnan ja sadottamisen seuraavan kuun tienoilla. Lajike on yksi myöhempiä lajikkeita, joita olen idättänyt tänä vuonna mutta yksi erityisesti itseäni kiehtovista annuumeista. Minun piti alun perin kasvattaa Cascabel:ia, mutta ajatuksissani hankin ja laitoin tulemaan Cascabellaa, mutta tämä ei minun menoani hidastanut sillä lajike kuuluu niihin joita olin aikeissa kasvattaa ja valmistaa säilöttäväksi. Cascabella kypsyy punaiseksi ja on keskitulinen tai jopa miltei tuleton. Maultaan sen tulisi olla sopiva etikoitavaksi, salsoihin ja salaatteihin sekä kuivattavaksi riiputtamalla sillä se on ohutseinäinen chili. Cascabella kuuluu, ymmärtääkseni, tyyppisiin "vaha" chileihin, joten silloin sen maku on tyypillinen niille elikkä oikein maukas ihana punainen ateria!
C. Annuum "Cascabella" |
Nuput. / Buttons. |
C. Annuum "Cascabella" reached the maturity to produce this year, because it has began to make buttons. This means, I believe, that the variety starts flowering and producing during next month. The variety is one of the late ones, that I have grown from the seed this year but one of the most fascinating chilies for me. I was to, originally, to grow Cascabel but I bought, because I was absent-minded, Cascabella instead but this did not slow down my going since the variety belongs to those that I have been thinking of growing and produce picklets. Cascabella ripens into red and is middle hot or almost without fire. Its taste should be suitable for pickling, salsas, salads and also to be dried by hanging since it is thin walled chili. Cascabella belongs to, for my understanding, to the typical "wax" chilies, so then its taste is typical to them meaning also that it is tasting wondrous red meal.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti